ESKİŞEHİR İL KÜLTÜR VE TURİZM MÜDÜRLÜĞÜ

14.07.2023 - Emekli Olan Personellere Plaket Takdim Programı


  • DSC_8471.JPG
  • DSC_8493.JPG
  • DSC_8508.JPG
  • DSC_8565.JPG
  • DSC_8576.JPG
  • DSC_8579.JPG
  • DSC_8582.JPG

Eskişehir İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Müze Müdürlüğü, İl Halk Kütüphanesi ve İlçe Halk Kütüphanelerinde görev yapan yetkili ve çalışanlardan emekli olan personele yapmış oldukları hizmetlerden dolayı plaket takdim töreni gerçekleştirildi.
İl Kültür Turizm Müdürlüğü Konferans Salonunda gerçekleştirilen törene Eskişehir İl Kültür ve Turizm Müdürü Şennur AZADE, Eskişehir İl Kültür ve Turizm Müdür Yardımcısı Ahmet GÜL, ETİ Arkeoloji Müze Müdürü Emriye YURT, İl Halk Kütüphane Müdürü Mehmet AKKAYA, Şube Müdürleri, emekli olan personel ve İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü personeli katıldı.
Törende konuşma yapan İl Müdürümüz Şennur AZADE, verdiği birlik ve bütünlük mesajlarının ardından “İlimizin kültür ve turizm değerlerinin daha etkili tanıtılması noktasında değerlerimizi yaşatan ve tanıtan, turizm alanında en öne taşıyan bir kurum olmak için çalıştık. Personellerimizle birlikte çok yol kat ettik, hala devam ediyoruz. Tüm personelimize ve emekli olan personelimize teşekkür ediyorum. Ayrıca aramızda emekli olan arkadaşlarımıza şimdiye kadar yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum, özel hayatlarında ve aile hayatlarında hepsine başarılar diliyorum. Mutlu ve huzurlu bir hayat temenni ediyorum.” dedi.
Ardından Hamza UÇAR, Nesrin GEDİK, Halit KURT, Halil İbrahim KÜÇÜKŞENER, Halit KURT, Halil İbrahim KÜÇÜKŞENER, Osman KAPTAN, Nilgün KOCABIYIK, Gülsüm UÇAR, Halim KESTEL, Kemal ERBAY ve vefat eden İlker GÖKAY’ın eşi Gülay GÖKAY’a plaket takdimi yapıldı.
Vefat ederek aramızdan ayrılan İlker GÖKAY adına eşi Gülay GÖKAY’a plaket takdim edilirken duygusal anlar yaşandı.
Program toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.