ESKİŞEHİR İL KÜLTÜR VE TURİZM MÜDÜRLÜĞÜ

16.04.2025 - "Türk Mutfağının Dünü, Bugünü, Yarını" Konulu Seminer Gerçekleştirildi

WhatsApp Image 2025-04-22 at 15.11.57 (1).jpeg
  • WhatsApp Image 2025-04-22 at 15.11.57.jpeg
  • WhatsApp Image 2025-04-22 at 15.11.57 (2).jpeg
  • WhatsApp Image 2025-04-22 at 15.11.57 (3).jpeg
  • WhatsApp Image 2025-04-22 at 15.11.57 (4).jpeg
  • WhatsApp Image 2025-04-22 at 15.11.57 (5).jpeg

Valiliğimiz himayelerinde, İl Müdürlüğümüz, Türk Dünyası Vakfı ve Anadolu Üniversitesi iş birliğinde 15-22 Nisan Turizm Haftası, etkinliklerinde bugün, Müdürlüğümüz konferans salonunda konuşmacı olarak Anadolu Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sibel Önçel Güler'in katıldığı "Türk Mutfağının Dünü, Bugünü, Yarını" konulu seminer gerçekleştirildi. Seminerin ardından, Vali Yardımcımız Oğuz Şenlik tarafından konuşmacı Doç. Dr. Sibel Öncel Güler'e katılım belgesi takdim edildi.

Programa Sayın Vali Yardımcımız Oğuz Şenlik, İl Müdür Yardımcımız Hüseyin Alp Özdemir, Türkiye Aşçılar Federasyonu Genel Sekreteri Kemal Kaya, Gastro26 Mutfak Akademisi Kurucusu Mutlu Güngör, Şef Selma İnci Yüksel, STKlar ve Ali Güven MTAL öğrencileri katılım sağladı.