21.05.2025 - "Eskişehir'in Yöresel Kahvaltılık Lezzetlerinin Tantımı" etkinliği gerçekleştirildi.
21.05.2025 - "Eskişehir'in Yöresel Kahvaltılık Lezzetlerinin Tantımı" etkinliği gerçekleştirildi.

Cumhurbaşkanlığımız himayelerinde kutlanan 21-27 Mayıs Türk Mutfağı Haftası kutlamaları kapsamında, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Turkuaz Restoranda "Eskişehir'in Yöresel Kahvaltılık Lezzetlerinin Tantımı" etkinliği gerçekleştirildi.
Ülke genelinde olduğu gibi Eskişehir'de de "Asırlık Tariflerle Türk Mutfağı" temasıyla kutlanan Türk Mutfağı Haftası, yerel lezzetlerini tanıtmak, sürdürülebilirlik ve sağlıklı beslenme konularında farkındalık oluşturmak amacıyla Valiliğimiz himayelerinde, Eskişehir İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile Türk Dünyası Vakfı iş birliğinde çeşitli etkinlikler düzenleniyor.
Desteklerini sağlayan Kaymakamlıklarımız, Belediyelerimiz, Türkiye Aşçılar Federasyonu ve Genel Sekreteri Şef Kemal Kaya, Kaytan Otel, Sivrihisar Yalınkat Ana Kadın Kooperatifi, Mahmudiye Kadın Kooperatifi ve Derneği Başkanı Sabriye Elbastı, Eskişehir Lokantacılar ve Kasaplar Odası Başkanı Bahar Bilen, Nesibe Hanım Doğal Yaşam Köyü'ne teşekkür ederiz.